Велбъжд се предаде и пред Спортист- Своге. Пирин влиза в Б група
Велбъжд се предаде и пред Спортист- Своге. Пирин влиза в Б група / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Футболистите на „Велбъжд" допуснаха изненадваща загуба от „Спортист"- Своге на стадион „Странджата". Футболистите, водени от Юлиян Кръстев отстъпиха на застрашения от изпадане тим на Своге с 2:3.
Гостите първи можеха да открият резултата, но топката срещна гредата на вратата пазена от Радослав Димитров, в 24 мин. Атанас Пенков бе точен за 1:0 в 28- та мин. Влезлият като резерва Методи Цветанов изравни в 33- та. Кюстендилецът в отбора на „Спортист" Александър Александров- Аци се разписа за 1:2 в 37- та минута.

"Велбъжд" се предаде и пред "Спортист"- Своге. "Пирин" влиза в "Б" група
netinfo

През втората част, отново Цветанов можеше да увеличи преднината на гостите, излязъл сам срещу вратаря, но удара му срещна гредата. Капитанът на „Велбъжд" Мирослав Петров възстанови равенството в 75- та минута, с удар от над 30 метра. В заключителната част на двубоя обаче, футболист на Своге реализира за крайното 2:3.
„Велбъжд" остава на 10- то място в Югозападната „В" група с 30 точки, пред „Спортист"- Своге, които имат вече 28 т. Следват: „Места"- 28 т., „Струмска слава"- 26 т., „Германея"- 23 т. и „Ботев"- Ихтиман с 20 т., като на този етап от групата изпадат ихтиманци.
„Пирин" победи „Беласица" с 3:0 и предсрочно си подпечата визита за завръщането в професионалния футбол. Битката за второто място продължава да е оспорвана. „Оборище" спечели гостуването си в Радомир с 0:1 и имат 59 точки, пред „Перун" с 58 т., като футболистите от Симитли взеха служебни 3 точки от „Септември"- София. „Миньор" победи „Чепинец" с 3:1 и има 56 т.
В борбата за оцеляване, „Германея" се разправи с „Ботев"- Ихтиман с 4:0.
„Места" отстъпи пред „Балкан"- Варвара с 0:1, а „Вихрен" пред „Сливнишки герой" с 0:2.