/ ОДК-Кюстендил
Кюстендилската театрална школа при ОДК бе отличена за своето актьорско майсторство на 12-ят детско-юношески театрален фестивал „Сцена край морето” в Поморие.

Летен турнир по шахмат в ОДК-Кюстендил

Ани Кръстева получи наградата на журито за режисура на спектакъла, Националният фестивал се проведе в рамките на 3 дни. От 28 до 30 юни. Участваха 32 трупи от цялата страна.

ОДК-Кюстендил


След тържественото запалване на театралния огън, актьорите от театралната школа при ОДК-Кюстендил представиха пред присъстващите постановката „Съкровището на Силвестър“, от Анжел Вагенщайн.

Обучителният курс по плуване на ОДК започва на 1 юли

Художественият ръководител на трупата Ани Кръстева каза, че тази постановка се играе за последен път за 2019 г. именно на сцената на читалище „Светлина 1939”.

ОДК-Кюстендил


„Ние имахме честта да играем на официалното откриване на откритата сцена. Децата се справиха отлично. Завоювахме две награди. За актьорско майсторство на целия състав не можаха да отличат никого, всички играха перфектно/ и за режисура за мен.

ОДК-Кюстендил

Много носталгично и тъжно беше преди спектакъла. Децата доста си поплакаха - играха за последно този пиеса и петимата главни актьори за последно са на сцена с екипа, отиват студенти“, заяви Ани Кръстева.

ОДК-Кюстендил