Да помогнем на Тони Костов
Да помогнем на Тони Костов / Фейсбук група
Майката на 5- годишния Валентин от Кюстендил, който се лекува успешно от левкемия, Светлана Зашева призова за подкрепа на лечението от същото заболяване на 20- годишния Тони Костов от Кюстендил. Със съгласието на родителите на малката Стефи, на която предстои операция на очите в Германия, средствата, които ще бъдат събрани от благотворителните базар и концерт на 24 ноември, ще бъдат разделени за двете каузи, за Стефи и за Тони.
 
Предстои отварянето на дарителските кутии за Стефи, поставени в града. След което ще се поставят кутии за дарения за лечението на Тони Костов.
 
“Надяваме се след първия курс на лечение от 33 дни, който Тони преминава, изследванията да покажат, че няма нужда от трансплантация”, каза Светлана Зашева.
 
“Можем да се похвалим, че Валката се чувства добре, лечението мина добре. Последната контрола ще направим в Словакия на 4– ти декември, но трябва да е напълно здрав, защото е необходимо взимането под анестезия на костен мозък. Надяваме се да няма лоши клетки”, каза в интервю за Дарик майката Светлана Зашева.
 
Дарик- Кюстендил