Шест формации в дясно и център подписаха коалиционно споразумение в Кюстендил
Шест формации в дясно и център подписаха коалиционно споразумение в Кюстендил / Дарик Кюстендил

Представители на десни и центристки партии в Кюстендил подписаха коалиционно споразумение за предстоящите местни избори на 23-ти октомври. Подписите си сложиха Анелия Любенова -СДС, Васил Иванов -НДСВ, инж. Николай Борисов -Български демократичен форум и Ивайло Андонов като представител на ОДС, където участват Демократическа партия, БДС Радикали и Съюз на свободните демократи. Към коалицията в понеделник  ще се присъединят и други формации.

"Радостен съм да съобщя, че коалицията, която се създаде от името на гражданите на Кюстендил и бъдещето на нашите деца, ще продължи своята работа и през следващите години" каза кметът на Кюстендил Петър Паунов.

Шест формации в дясно и център подписаха коалиционно споразумение в Кюстендил
netinfo

"С полагането на тези подписи ние показваме по категоричен начин, че ще се явим заедно на предстоящите местни избори, а целта ни е да продължим проекта коалиция "Кюстендил", който сме го създали. Целта ни е да продължим управлението на общината, което до този мандат беше абсолютно успешно", каза общинският председател на СДС Анелия Любенова.

"За мен е удоволствие да върна НДСВ там, където му е мястото- в дясно. Не веднъж сме заявявали, че сме центристка партия и затова подписах споразумението да влезем в тази широка дясна коалиция, която се очертава да бъде създадена", каза и областният председател на НДСВ Васил Иванов.

Инж. Николай Борисов като представител на Българския демократичен форум обясни, че мястото на структурата е в тази коалиция. Тя ще работи за спечелване на изборите. Упълномощеният от ОДС Ивайло Андонов уточни, че коалицията трябва да продължи работата си и в следващ мандат.

Шест формации в дясно и център подписаха коалиционно споразумение в Кюстендил
netinfo