Оспгово
Оспгово / Дарик Кюстендил
Централният защитник на ФК Кюстендил Мартин Михайлов няма да може да излезе срещу Оборище във важния мач днес на стадион Осогово. Той е получил повиквателна за националния отбор- младежи до 21 години, за предстоящата в неделя контролна среща със Славия. Двубоят ще се проведе на 17 ноември (неделя) от 12.30 часа на стадион "Славия".

Младежкият ни национален отбор по футбол прегази снощи Полша U21 в двубой от квалификациите за Евро 2021 и запази шансове за класиране в турнира.

Старши треньорът на ФК Кюстендил има опции кой да замести Михайлов в защита- опитният Ивайло Иванов и Жорж Георгиев, който се възстанови от контузия. В щаба на кюстендилци са амбицирани да победят гостите от Оборище, които имат апетити и за влизане във Втора лига.

Двубоят е от 14 ч. на стадион Осогово, като от ръководството на ФК Кюстендил канят феновете на футбола да подкрепят отбора. Срещата ще ръководи депутатът Стефан Апостолов от Симитли. Отборът на Септември- Симитли, който заема към момента 2- рото място в класирането гостува на лидера Миньор в Перник, а срещата ще ръководи най- опитният елитен съдия Николай Йорданов.