„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО заложи на Георги Петров за водач на листата
„Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО заложи на Георги Петров за водач на листата / ВМРО- Кюстендил

Георги Петров ще води листата на коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" в Кюстендилски избирателен район. Лидерът на ВМРО- Кюстендил бе официално представен, заедно с другите водачи на листи на церемония в софийски хотел.
Съпредседателите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще водят по 2 листи, Симеонов в 23- ти София и в Бургас, а Каракачанов в 25- ти София и Плевен. Евродепутатът Ангел Джамбазки ще води отново листата в Благоевград. Кметът на Пловдив Славчо Атанасов и Слави Бинев са други двама знакови водачи на листи на коалицията.
"Мога да обещая честна и позитивна кампания, без да правим оплюване на опонентите ни. Разчитам на гласа на всеки патриот", заяви пред Дарик Георги Петров. По време на представянето му, бяха припомнени неговите и на ВМРО благотворителни каузи, както и начинанието му да докара черешово топче пред Съдебната палата в Кюстендил, в знак на протест срещу претенциите на мюсюлманското вероизповедание в България, за собствеността на джамии и имоти в областта.