Омбудсманът Мая Манолова с жест към всеки селски кмет: Не казвам, че мога да съм добрата фея за всички, но ще се опитам
Омбудсманът Мая Манолова с жест към всеки селски кмет: Не казвам, че мога да съм добрата фея за всички, но ще се опитам / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил
Мая Манолова за работа на омбудсмана
83317
Мая Манолова за работа на омбудсмана
  • Мая Манолова за работа на омбудсмана

Старите конституции на България, заедно със знака на омбудсмана, който е едно всевиждащо око, надписа- "С теб съм", с подпис на Мая Манолова, са изобразени на календара за 2016 година на омбудсмана на Република България. 4 900 календари е изпратила омбудсмана на всички селски кметове в страната.
"Това е жест на внимание към тези, за които обикновено институциите рядко се сещат, но те са най- близо и са най- полезни на българските граждани. Един човек, който живее на село се обръща по всякакви въпроси към кмета на населеното място. С моето огромно уважение към техния труд им подготвих по един скромен Коледен подарък", заяви в Кюстендил омбудсманът.

Омбудсманът Мая Манолова с жест към всеки селски кмет: Не казвам, че мога да съм добрата фея за всички, но ще се опитам
netinfo

Мая Манолова коментира мисията за 2016 година така:
"Не казвам че мога да реша всички проблеми и да съм добрата фея за всички, но ще се опитам. Ако на ден помогна даже на 1 гражданин, денят ми не е минал напразно. Такова удовлетворение нямах и след най- блестящия парламентарен дебат, защото често след такава блестяща изява на трибуната, не следваше нищо за българските граждани. Сега съм много по- полезна, много по- ефективна и ще посветя на това дните си през следващата година".