Община Кюстендил готова да накаже нарушителите и търси информация за бързия паяк
Община Кюстендил готова да накаже нарушителите и търси информация за бързия паяк / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Започнато е дисциплинарно производство и са предприети мерки по Закона за движение по пътищата срещу нарушителите показани във видео в предаването Господари на ефира. На него се вижда как т. нар. „паяк"- репатриращ автомобил на община Кюстендил се движи, с натоварен върху него лек автомобил, със скорост около 80 км/ ч.

Вижте клипа ТУК

В писмо до медиите, подписано от в. и. д. кмет на Кюстендил Светослав Василев се казва, цитирам:

„Искрено благодаря за бдителността и бързата реакция за нарушенията по пътищата на гр. Кюстендил.........моля, да ни предоставите точни данни за деня и часа, в който е заснето нарушението, посочено на 09.10.2015 г. в информационната мрежа.
Моля на e-mail : obshtina.kustendil@gmail.com или на тел.: 0886 311 811 да се свържете с нас и да подкрепите със свидетелските си показания заснетите с видеокамера факти, за да може нарушителите да понесат отговорност пред правоохранителната и правосъдната система на Република България. Още веднъж искрено Ви благодаря за съдействието".