Областният управител Виктор Янев: Нека по-често да срещате доброта навсякъде!
Областният управител Виктор Янев: Нека по-често да срещате доброта навсякъде! / Областна управа- Кюстендил

Областен управител- Кюстендил
netinfo

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Областният управител на област Кюстендил Виктор Янев отправя своите сърдечни поздрави и благопожелания по повод Световния ден на държавния служител - 23 юни, с поздравителен адрес, изпратен до Дарик Нюз.

“Искам да поздравя всички Вас - служителите на държавната администрация от област Кюстендил - с професионалния Ви празник. Ние държавните служители сме най-важният инструмент за провеждане и прилагане на политиките, законите и правилата, които са гръбнакът на държавното управление във всяка сфера. Благодарение на Вашата компетентност и акуратност, гражданите всекидневно имат възможност да се възползват от качествено обслужване", заявява областният управител Виктор Янев.

"Пожелавам Ви преди всичко здраве, търпение и всеотдайно изпълнение на служебните задължения! С благодарност към всички Вас, отдадени на своята работа, пожелавам повече лични и професионални успехи!", се казва още в поздрава, изпратен от областния управител.

Днешният празник е обявен за Световен ден на държавния служител през 2002 г., четири години по-късно България също се присъединява и го признава за професионален празник на всички служители, част от държавната администрация.
 

 

Виктор Янев 23.06.2017 г.

Областен управител                                                                                     гр. Кюстендил

Дарик- Кюстендил