Много хумор и интриги в комедията Откачена Фамилия
Много хумор и интриги в комедията Откачена Фамилия / Иво Кирилов, Дарик

С много хумор и заплетени ситуации с двуженец се забавлява кюстендилската публика, която изгледа комедията "Откачена Фамилия" по Рей Куни. Тя бе представена в Общинския драматичен театър в Кюстендил.

Постановката бе на Драматично- куклен театър "Иван Димов"- Хасково. В главните роли бяха Мариус Донкин, Валентин Танев, Мария Сапунджиева, Ева Тепавичарова, Ана Симова, Кирил Кавадарков и Явор Костов.

Много хумор и интриги в комедията "Откачена Фамилия"
netinfo


След като в края на постановката актьорите излизаха на няколко пъти да получат заслужените си аплодисменти, двама от актьорите се обърнаха към публиката. Мария Сапунджиева помоли присъстващите да дарят пари, кой колкото може за двете близначки от Раждавица Цветилена и Ванеса, който са с диагноза "Детска церебрална парализа". На изхода на театъра бе поставена кутия, в която се пускаха даренията.
След Мария думата взе Валентин Танев, който покани публиката на 17 февруари на постановката "Швейк", която ще се изиграе в Кюстендил. Тя е съвместна между Общинският драматичен театър- Кюстендил, Народният театър "Иван Вазов" и Съюза на българските артисти.
В главните роли Герасим Георгиев- Геро и Валентин Танев.

Много хумор и интриги в комедията "Откачена Фамилия"
netinfo