Мая Манолова
Мая Манолова / БГНЕС
От самото си създаване "Изправи се, България" е организацията на обикновените хора, която стои зад всички техни каузи, срещу монополите, зелени каузи, социални, срещу некоректните работодатели", каза в Кюстендил председателят на партията Мая Манолова, която се включи в празника "Панагия" в града.

Тя посочи, че партията е готова да подкрепи всеки, който води своята битка срещу олигарсите, монополистите и срещу опита на различни институции да "смачкат" хората и малкия бизнес.

„Изправи се, България!” се регистрира за изборите (ВИДЕО/СНИМКИ)

"Ще бъдем социалната алтернатива, лявата партия, която стои зад правата и интересите на работещите хора, на пенсионерите, на хората с увреждания, земеделските производители и на самотните родители, за правата на жените и на всеки, който се чувства уязвими ощетен в България", каза Манолова.

Тя посочи, че "Изправи се България" продължава битката срещу монополистите. "Законът за частния фалит е един от първите закони, които ще внесем в следващия парламент", допълни Манолова. "В българската политика има много гастрольори и случайници, време е за бойци, биткаджии и хора, които могат да отстояват позиция, за тези, които да се преборят за правата на хората срещу  монополистите и свръхпечалбите на олигархията", коментира още Манолова.
 
БТА