Х фактор
Х фактор / netinfo
Роденият в Кюстендил поп певец Кристиян Янкулов реализира нов проект, съвместно с DJ MvM. Песента е на английски и носи заглавието „I see you“.
Пред Дарик той разказа за новият си проект.

”Идеята е на Методи Методиев. Един ден ми се обади изпрати ми демо, аз хванах китарата и мелодията си тръгна. После написах и текста, събрахме се и песента стана. От 8- ми клас осъзнах, че пътят ми е музиката и, че ако искам да успея не трябва да се отказвам. Музиката изисква много репетиции, образование, усилия, за да можеш да постигнеш едно професионално ниво. За пръв поглед хората си мислят, че пеенето е лесно, но не е така”, заяви Кристиян Янкулов.

Той е категоричен, че текста на песните е много подценяван, но е изключително важен.
„Той олицетворява много неща и възпитава индиректно, подсъзнателно въздейства на слушателите, така че авторите на текстовете трябва да внимават какво поднасят, защото е много деликатно. Особено когато слушателите са деца, защото те впоследствие пренасят чутото в живота си. Огромна е отговорността на авторите и на медиите, които промотират песните”.
 
Кристиян Янкулов  е известен с участието си в музикалния формат „X- Factor България“, както и в редица фестивали, концерти и мюзикъли.
Роден е на 28 август 1993 г. в Кюстендил. Завършва средното си образование в Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, където се научава да свири на пиано, китара и тамбура. По-късно се премества в София, за да продължи музикалното си образование в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“.
През месец юни 2016 г. придобива бакалавърска степен по „Поп и джаз пеене“ от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Непосредствено след това започва обучение в магистърска програма по същата специалност. През 2015 г. участва в музикалното шоу „X-Factor“, където се нарежда сред 12-те финалисти. След отпадането си от формата започва да създава авторска музика.

На 8 октомври 2016 г. Кристиян Янкулов публикува дебютния си сингъл „Само теб“, с видеоклип към него. На 18.06.2017 излезе втората му песен, която е заедно с DJ MvM. Този път песента е на английски и носи заглавието „I see you“. Клипът, който е сниман на язовир Искър, е дело на Bore Studios.
 
Дарик- Кюстендил