Кирил Калфин: Асфалт не се яде, но по асфалт може да се докара много храна
Кирил Калфин: Асфалт не се яде, но по асфалт може да се докара много храна / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Вицепремиерът Цветан Цветанов закъсня за срещата си с ръководството на ПП  ГЕРБ в Кюстендилска област. Той е в Благоевград, програмата му там се е забавила, като визитата му тук може и да се отложи, обясни областният координатор Кирил Калфин. Той връчи на 60 души от областта партийните книжки, по време на събранието на областната структура в Килийното училище.

Калфин изрази задоволството си, че сред тях има много млади хора, както от Кюстендил, така и от Дупница.

"Хората трябва да ни знаят, да ни познават. Трябва да правим всичко по силите си, за да осигуряваме едни нормални условия за живот и работа, въпреки атаките на опозицията", заяви в началото на срещата областният координатор. По устав трябва да се събираме на всеки 3 месеца и това ще се случва, допълни той.

"Асфалт не се яде, но по асфалт може да се докара много храна. Без инфраструктура няма инвестиции. Българина иска да види, да пипне. В условия на разтърсваща криза сме, но като управляваща партия успяваме да правим много за инфраструктурата, науката, образованието, културата", коментира Кирил Калфин.

Депутатът заяви, че ГЕРБ не иска победа с манипулации и незаконосъобразни действия, а победа, благодарение на политиката си за хората.

Областният управител Владислав Стойков и двете му заместнички- Гергана Михайлова и Радослава Чеканска, депутатът Емил Гущеров, кметът на Дупница Методи Чимев със заместника си Крум Милев, кметът на Рила Георги Кабзималски, общинският председател за Кюстендил Любомир Анчев, общински съветници и др. бяха сред хората в залата.