спектакълът "Видение"
спектакълът "Видение" / netinfo
След изключително успешната премиера, в края на май, на театрално-танцов спектакъл „Видение“, през изминалия уикенд младите артисти изнесоха още две представления в региона. Тридесет момчета и момичета, ангажирани в рамките на проект „Етно микс”, реализиран от Сдружение „Партньори-Кюстендил“, преминаха продължителен курс на обучение по театрални и танцови умения, сценография и костюмография.

В голямата зала на читалище „Светлина“, Коняво младежите зарадваха жителите и гостите на Коняво. За всички, които бяха пропуснали премиерата и имаха желание да видят спектакъла, можаха да го направят и на сцената пред читалище „Димитър Каляшки“ в с. Жиленци.

спектакълът "Видение"
netinfo



Младежите представиха своя спектакъл, подготвен с много желание и усилия. Забавен, иновативен, по младежки разчупен сценарии, изпълнен с много изненади и неочаквани развръзки. Цялото действие и сблъсък на различни светове е по идеи и хрумки на младите артисти.  Всички костюми и реквизит са изработени от самите тях в рамките на заниманията, реализирани по проекта и под ръководството на утвърдени експерти и специалисти в различните области.

спектакълът "Видение"
netinfo