Кюстендилско лято
Кюстендилско лято / Влади Владимиров
Грация и талант демонстрират над 130 гимнастички, които уважиха поканата да участват в 37- то издание на Международния турнир по художествена гимнастика „Кюстендилско лято”.  Те са от 5 клуба от чужбина, от Австрия и Австралия и от 10 български клуба.

Турнирът бе открит от председателят на Общинския съвет Михаела Крумова, а гост на състезанието бе областният управител Виктор Янев. Сред гостите бяха зам.- директорът на ОП „Управление на общинската собственост” Васил Гиков и почетният президент на клуб „Велбъжд” Блага Шишкова. Главен съдия на турнира е Марияна Пищалова. Поздравителен адрес изпрати президентът на БФХГ Илияна Раева.

Кюстендилско лято
Влади Владимиров

„Искам да поздравя г- жа Шишкова и г- жа Машова и всички останали които със своя ентусиазъм и труд работят за развитието на този красив спорт в Кюстендил. Поздравявам Ви за успехите, които постигате, с много тренировки и за развитието на този грациозен и красив спорт”, заяви при откриването Михаела Крумова.

Всички гимнастички получиха награди от спонсорите на „Кюстендилско лято 2017”. Участват състезателки родени 2011 г. до жени. Специални плакети са подготвени за двете национални състезателки и бивши възпитанички на "Велбъжд"- Вая Драганова и Биляна Везирска.

Кюстендилско лято
Влади Владимиров

Кюстендилско лято
Влади Владимиров


 
Дарик- Кюстендил