Две победи за Велбъжд във Футбол 7
Две победи за Велбъжд във Футбол 7 / Личен архив на футболиста

Децата на ФК "Велбъжд", родени 2001 година се изкачиха до 7- мо място в класирането на групата си в първенството "Футбол 7". Водени от Светли Горчев, малките футболисти от Кюстендил победиха "Люлин" с 3:2 и в последния игран кръг- "Национал" с 4:2, като хеттрик отбеляза Андрей Йорданов и един гол добави Александър Михайлов.

В началото на първенството, "Велбъжд" регистрира 3 поредни загуби, от "ДИТ Спорт" с 0:17; от "Левски" с 1:7 и от "Левски- Раковски" с 3:6.

Съставът на "Велбъжд": Александрос Сиафарикас, Мартин Борисов, Виктор Стойков, Тошко Бацанов, Денис Иванов, Андрей Йорданов, Станислав Стоичков / Венцислав Доганов, Александър Михайлов, Мартин Мирчев, Марио Радославов, Дариел Манов, Никола Симеонов, Христо Панов /.

Водач в класирането на групата е "Славия" с 15 точки, пред "ДИТ Спорт" с 12 и "Левски" с 12 точки. "Велбъжд" има 6 точки, като следващия му съперник е "Миньор"- Перник.

При родените 2002 година деца, кюстендилският отбор все още няма спечелена точка и е на последното 8- мо място в групата. "Велбъжд" загуби от ЦСКА, "Септември", "Годеч", "Левски" и "Славия". Предстои мач с "ДИТ Спорт".