Малките Бети и Вальо, и кметът на Община Кюстендил канят на Благотворителна вечер С вяра за Тони
Малките Бети и Вальо, и кметът на Община Кюстендил канят на Благотворителна вечер С вяра за Тони / Община Кюстендил
Братството на Рилски манастир ще отслужи на Велики вторник молебен за здравето на Тони.Всички дарове за благотворителната вечер „С ВЯРА ЗА ТОНИ!“ ще бъдат осветени от тях, съобщи кмета Петър Паунов.
 
„На Велики вторник заедно се надявам да сложим финал  на кампанията за Тони.Благодаря на Бети и Вальо, на майките им и на всички сърцати хора.След като сме преодоляли това било от 300 000 лв.,мисля че финала идва с Божията помощ и с отворените сърца на всеки един от нас, на нашите съграждани, на хората, които са активни, на бизнеса.Убеден съм, че всеки вярва, че Великденската радост ще бъде съчетана с радостта за живота  за този прекрасен наш приятел.Благодаря на дарителите, които вече даряват книги, икони , картини“, заяви Петър Паунов.
 
Малките Бети и Вальо, и кметът на Община Кюстендил организират благотворителна вечер „С ВЯРА ЗА ТОНИ!“ на Велики вторник- 23.04.2019 г.,  от 18:00 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“.

Желаещите да дарят картини, книги или икони могат да го направят в срок до 19 април петък, 14:00 ч. в сградата на Художествената галерия.

Всеки спомоществовател може да си купи и покана за благотворителната вечер с цена 100 лв - от Анелия Димитрова, Елица Димитрова, Община Кюстендил, Драматичен театър - Кюстендил, Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“, Регионален исторически музей – Кюстендил.
Добре дошъл е и Всеки човек с добро сърце, който има желание да купи картина, книга или икона, осветена в Рилския манастир.
 
Тони Костов е на 20 години от Кюстендил. Той се бори с остра лимфобластна левкемия (prо-B ALL), необходима е костно – мозъчна трансплантация. Сумата необходима за лечението е 440 000 лв.,  от която остават да бъдат събрани около 140 000 лв., информират от община Кюстендил.

Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
титуляр: Тони Тончев Костов
Pay Pal anatoli.kostov@gmail.com