бездомно куче в центъра на Хасково
бездомно куче в центъра на Хасково / Дарик радио, Хасково
оплакване от хасковлии за бездомните кучета
97022
оплакване от хасковлии за бездомните кучета
  • оплакване от хасковлии за бездомните кучета
„Кметът не се справя с бездомните кучета, които в жк „Орфей” са истински проблем, нападат хора, мишена стават и деца. След като не може да овладее ситуацията и да се справи с проблема да си подаде оставката”. Това заявяват хора от най-големия хасковски квартал.

На редакционната поща на Дарик радио се получи поредния сигнал за нападната възрастна жена преди ден от големи бездомни четириноги. Ние намерихме Веселина Атанасова, която разказа за случилото се. /Чуйте в звуковия файл, където има оплакване и от майка на две деца/.

И в момента от кметството замазват очите на хората, че се работи по проблема и че в бившата ОСМА ще има приют. Съмненията, че там ще има приют обаче се засилват след появилата се информация, че Агенцията по храните не е издала разрешение. Кметът Добри Беливанов твърди още, че екипи кастрират кучета. Но как тогава да си обясним, че уж кастрирани песове се съвкупляват вечер край бензиностанция в кв. „Орфей” и запуснатото военно поделение.

Дарик радио Хасково отправи покана към кмета Добри Беливанов да гостува в Сутрешния блок и да отговори на въпроси свързани с бездомните кучета. Засега нямаме отговор дали той ще бъде гост в рубриката „Събеседникът”.