Шофьорка прегази 3 коня, деца пострадаха при други катастрофи
Шофьорка прегази 3 коня, деца пострадаха при други катастрофи / Dariknews.bg, архив

52-годишна водачка е с наранявания при пътен инцидент, съобщиха от полицията в Хасково. Произшествието е станало вчера в 21,30 часа на пътя между селата Въгларово и Сираково. На пътя е имало 3 коня, оставени без надзор, които внезапно са изскочили на платното и са ударени от шофиращата лек автомобил Тойота жена. Конете са загинали, а водачката е с контузия на дясната част на главата, прегледана в МБАЛ - Хасково и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Двама пътници от Харманли пострадаха при пътно-транспортно произшествие. Катастрофата е станала вчера в 20 часа на кръстовището на ул.”Алеко Константинов” и ул.”Л.Бургас” в Харманли. 61-годишен водач от Гърция на лек автомобил Мерцедес е нарушил пътен знак Б2 и е отнел предимството на лек автомобил Рено, шофиран от 47-годишен водач. От удара са пострадали возещите се в Реното две момчета на 12 и 17 години, пътуващи на задната седалка със съмнение за комоцио, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

9-годишно момче е с охлузвания след ПТП. Инцидентът е станал на 10-и в 19,50 часа в село Малък извор. 65-годишен водач на лек автомобил Форд се е движил с несъобразена скорост в населено място, когато на платното внезапно изскача детето. От удара момчето е с охлузвания на дясната ръка и в областта на гърба. Прегледано е в Центъра за спешна медицинска помощ и освободено за домашно лечение без опасност за живота.