НАП - Хасково разпродава конфискувани мебели на фирма-длъжник
НАП - Хасково разпродава конфискувани мебели на фирма-длъжник / netinfo

Голямо разнообразие от мебели разпродават публичните изпълнители от НАП в Хасково, съобщиха от офиса на Агенцията в областния град. Вещите са отнети от фирма с неразплатени данъчни задължения към бюджета и с продажбата им ще бъде покрита част от тях. Мебелите ще бъдат предложени на търг този месец, а подробностите за него вече са публикувани  в интернет-страницата на приходната агенция.

Кандидат-купувачите ще могат да избират холова, мека и офис-мебел, спални, трапезно оборудване и различни аксесоари като полилеи, вази, сервизи и други. Вещите са селектирани по вид в няколко групи, като желаещите да ги придобият могат да наддават както за една, така и за повече. Ако се кандидатства за няколко групи, за всяка поотделно се подава ценово предложение, напомнят от НАП.

От утре започват огледите на мебелите, което става след уточняване на ден и час с публичните изпълнители от НАП в Хасково.

Отново от местния офис на агенцията през следващия месец, октомври, ще бъдат предложени в друг търг сушилня за тютюн и няколко гаража, намиращи се  в симеоновградското село Свирково. Помещението за сушене на тютюн е върху площ от 2 хиляди квадрата и е оценено на 8 470 лева. Наддаванията за гаражите пък ще започнат от първоначална цена 1 280 лева за всеки от тях.