/ Guliver/Getty Images, архив
Хасковските криминалисти са задържали двама мъже за съхранение на наркотик. При проверка на дом на улица „С. Стоянов“ в областния град е намерена 3 грама суха листна маса - канабис, собственост на 32-годишен мъж.

Намериха екстази в хотелска стая в Хасково

На 2 февруари, в ареста е бил и 21-годишен младеж от с. Каснаково, който бил проверен като пътник в автомобил Опел. Момчето признало, че откритите в колата 2 грама „пико“ са негови. Униформените тествали и 20-годишният водач от с.Клокотница с орален тест, чиято скала отчела употреба на метаамфетамин.

Кристалното вещество и сухата листна маса са били иззети.

Хванаха двама хасковлии с дрога

От полицията съобщават още, че вчера са конфискувани безакцизен тютюн и марихуана от хасковските териториални полицаи при полицейска операция в с.Криво поле. Там е извършена проверка на дом, собственост на  48-годишен мъж. В жилището е открито 6 кг нарязан тютюн без бандерол.

В хода на проверката, в една от стаите, обитавана от 28-годишно момче са открити 5 сгъвки със суха зелена листна маса – марихуана с тегло 5 грама. Образувано е досъдебно производство. Още 380 къса цигари без бандерол са конфискувани от полицаи от участъка в с.Стамболово. Те са открити при проверка на лек автомобил БМВ, управляван от 45-годишен хасковлия. Проверката е осъществена на разклона за с.Пътниково.