Коалиция Да за Димитровград регистрира кандидата си за кмет Катя Панева
Коалиция Да за Димитровград регистрира кандидата си за кмет Катя Панева / DarikNews
Коалиция "Да за Димитровград" регистрира кандидата си за кмет Катя Панева
44894
Коалиция "Да за Димитровград" регистрира кандидата си за кмет Катя Панева
  • Коалиция "Да за Димитровград" регистрира кандидата си за кмет Катя Панева

Коалиция "Да за Димитровград" регистрира днес в ОИК кандидата си за кмет Катя Панева. Тя пристигна в комисията, заедно с целия щаб и кандидатите за съветници от листата, която води настоящият градоначалник Стефан Димитров. Той бе сред тези, които я посрещнаха с цветя и аплодисменти на централния площад. Близо 300 симпатизанти- предимно млади хора и близки на семейсвото и засвидетелстваха подкрепата си.

Катя Панева е нашият кандидат и няма какво да чакаме- започваме да работим за най-красивия кмет в България, каза Стефан Димитров. Мотивите й да участва в местните избори за кмет на Димитровград- чуйте в звуковия файл.

Листата с кандидати за общински съветници на коалиция "Да за Димитровград" води настоящият кмет Стефан Димитров. След него е Катя Панева. Трети- Тодор Ташев, следван от Антония Филева и Петя Тошкова. В нашата листа няма изтъкнати партийни функционери, а хора, които обичат Димитровград и са готови да работят, коментира Стефан Димитров при регистрирането на пълната листа с 33-а кандидати в ОИК-Димитровград.