БСП спести на министрите и секретарите си срещи с хасковски симпатизанти
БСП спести на министрите и секретарите си срещи с хасковски симпатизанти / netinfo
Министри няма да участват в поредицата, организирани от националното ръководство на БСП, срещи в Хасковска област за разясняване на държавната политика. В срещите няма да се включат и секретарите на Изпълнителното бюро. Червените в правителстовото ще бъдат представени на ниво заместник-министри. Най-високопоставените представители на националното партийно ръководство, които ще посетят Хасковска област, са членовете на Изпълнителното бюро Светла Бъчварова и Мая Манолова.

Серията от дискусии се открива днес с дебат по проблемите на образованието. Позицията на държавата пред хасковските преподаватели ще разясняват членът на парламентарната комисия по образование Пламен Славов и директорът на дирекция в земеделското министерство Иво Мирчев.

Тази вечер в Хасково ще се проведе и общоградска среща с участието на Светла Бъчварова, Кирил Желев и Иван Токаджиев, които са заместник-министри съответно на земеделието, финансите и културата. През почивните дни в Хасковска област ще бъдат и заместник-министрите на регионалното развитие, отбраната, социалната политика и икономиката Димчо Михалевски, Спас Панчев, Димитър Димитров и Ана Янева.