село Върбово детска градина
село Върбово детска градина / Община Харманли
4 са одобрените проекти за Община Харманли в Националната кампания „Чиста околна среда 2018 “ и обявения конкурс „Обичам природата и аз участвам“ на МОСВ и ПУДООС.

С близо 5 000 лева дворното пространство в ДГ „Ален Мак“ в Харманли ще придобие нова визия, след като бъде засадена подходяща растителност. За радост на децата там ще бъдат монтирани нови и модерни детски съоръжения за игри на открито.

Почти със същата сума, в двора на детската градина в село Върбово ще бъдат изградени беседка и пясъчник, а децата от детското заведение ще се грижат за собствена био-градина.

На нова детска площадка ще се радват и малчуганите в село Българин. Средствата по проекта са 10 000лв. Предвидено е да бъде извършено и облагородяване на терена около нея.

Запустял терен в село Преславец ще се превърне в атрактивна зона за отдих и развлечение. С отпуснатите близо 10 000лв по проекта ще бъдат монтирани нови люлки и съоръжения за игра. В района ще бъде засадена декоративна растителност и ще бъдат поставени нови пейки.