търсят севлиевеца, спечелил чисто нов автомобил от играта 6/49
търсят севлиевеца, спечелил чисто нов автомобил от играта 6/49 / Български спортен тотализатор

На 8 август, екипът на СПОРТ ТОТО беше в град Севлиево, за да намери късметлията, спечелил чисто нов автомобил и бонус от 5 000 лева от играта „Тото 2 - 6 от 49“. Освен това тотото организира и специално събитие на централния площад в града, на което раздаде много печалби и автомобил на печеливши от севлиевския край.

„Радвам се, че точно севлиевец е сред големите късметлии. Вярвам, че това ще донесе късмет на нашия град", заяви кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов по време на събитието.

Нов СПОРТ ТОТО автомобил, който беше докаран на площада в Севлиево, стана собственост на Снежана Атанасова от град Павликени. 

Водещите на събитието припомниха, че от много близък до Севлиево град е и 92-ият тото милионер – Николай Стефанов от Габрово. И това не е случайно, тъй като този край, както и Български спортен тотализатор, са силно свързани със спорта и спортните величия на България.

Беше организирана и специална тото томбола, от която много хора си тръгнаха с подаръци и тото фиш за следващия тираж. В него джакпотите ще достигнат 9 350 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 6 000 000 лева. Освен много музика и изненади, всички на площада имаха възможността да видят и демонстрациите на спортистите от клуб по карате „Киокушинкай", град Севлиево