Уникална промоция на видеото към песента „On My Own
Уникална промоция на видеото към песента „On My Own / SEVI

Павлин Иванов бе обявен от музикалните среди за един от най-добрите барабанисти на съвременна България. Младият габровец е част от известната в столицата група SEVI, която направи забележително шоу наскоро в Габрово.

След като през миналото лято заснеха екстремно видео към песента „SPEED UP“ на огромен камион сцена, следвани от 3 000 мотористи, обиколиха страната на лятно турне и стъпиха на сцената на Sofia Live club с грандиозен концерт „Last Call 2013”, SEVI започват новата година с работа по втори албум и нов сингъл!

В обновен състав и с нови сили, момчетата и момичетата от българската банда представиха снощи видеото към песента „On My Own" в бар ROCK IT. Трейлър към новия клип можете да видите тук - seviband.com.

Създадена от Светлана Близнакова и  Pino Biaggioli през 2006 година, песента  най-сетне е на бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на SEVI.

Клипът е заснет от Емил Цончев и Мартин Стоянович, а за подкрепата в реализирането на целия проект от SEVI изказват благодарности на Георги Томов.

Верни на стила си винаги да са различни, SEVI и този път изненадаха феновете със специална визия за промото, в унисон с концепцията на клипа.

Тъй като не да успее да присъства лично на представянето на „On My Own“, съавтора на музиката Pino Biaggioli записа специален видео поздрав за българските фенове на SEVI.

Групата:

Уникална промоция на видеото към песента On My Own"
netinfo

Вокалът Светлана, един от най-уникалните гласове на България днес. В групата тя е известна като „перпетуум мобиле“ - непрестанно работещият двигател. Момичето с телефона, което смята, че спането е загуба на време. Винаги в действие, генерираща нови идеи, рисуваща хоризонти, към които групата да се стреми!

Уникална промоция на видеото към песента On My Own"
netinfo

Рали е „Рационалният“. Човекът, който приземява всички, когато се отдалечат твърде много в мечтите си. Пушейки своята лула, той винаги може да ти разкаже интересна история.

Уникална промоция на видеото към песента On My Own"
netinfo

Таня - „Екзотичното влияние“. Вдъхновена от своята любов към бразилските ритми, джаза и класиката, Таня се влива като контрапункт в композициите, внасяйки една специална дамска мекота, което прави стила на SEVI толкова уникален.

Уникална промоция на видеото към песента On My Own"
netinfo

Павлин е габровецът в бандата. Наричат го „Сръчният“. Той може да сътвори всичко от нищо и да ви сготви най-хубавите палачинки! Не се опитвайте обаче да го измамите, защото накрая ще се окаже, че вие му дължите пари.

Уникална промоция на видеото към песента On My Own"
netinfo

Томи, китаристът е „Щастливият гмуркач“. Човекът, който винаги е в добро настроение! Освен че “плува” по вълните на музиката, той е професионален гмуркач и обича да търси приключения в дълбоки води.