Ще бъда гласът на разума в общинския съвет
Ще бъда гласът на разума в общинския съвет / ПП АБВ

Донка Българова е в листата с кандидати за общински съветници на ПП АБВ, за която се гласува с номер 9. Тя се занимава с частен бизнес. Председател е на новоучредената младежка организация на партията в Габрово. Един от конкретните въпроси, по които смята да работи е задълбочаване и развиване на връзката бизнес-образование. Според нея Габрово има нужда от отворен към решение на проблемите на хората кмет и това е Светлозар Тодоров, който е и водач на листата с кандидати за общински съветници, за които гласуваме с НОМЕР 9.

Г-жо Българова, как ще работите за Габрово в качеството си на общински съветник?

Моят баща ме е учил, че всичко, което се прави, трябва да с прави добре. Когато работиш за родителите си не е толкова лесно, каквото е всеобщото мнение. Ако се работи добре, печели цялото семейство. Ако работиш зле, цялото семейство страда. По тази аналогия, когато Общината работи добре, гражданите са добре и обратното. Работила съм достатъчно с Община Габрово, за да знам, че общинския съвет приема много незаконосъобразни и неморални актове. Всеки политик трябва да знае, че влизайки в Общината създава история. Моята цел ще бъде да гледам напред в бъдещето и да бъда гласът на разума в общинския съвет. Да оспорвам актове, наредби и договори, които не са в интерес на гражданите.

Защо АБВ?

АБВ ми дава възможност да бъда себе си, да се боря за това, в което вярвам и срещу действията и бездействията на общинската администрация. От чисто човешка гледна точка разбирам, че в голяма степен това се дължи на страхът и зависимостите на чиновниците. Като председател на младежката организация на АБВ – Габрово ще работя усърдно за идентифициране на проблемите на младите хора и за търсене на решения за преодоляването им. Отворена съм за предложения на габровци. В качеството си на общински съветник ще помогна гласът им да бъде чут.

От  какъв кмет имат нужда габровци?

Светлозар Тодоров има конкретни предложения за решаване на проблемите в Общината. Габрово има нужда именно от това – конкретни, приложими и осъществими предложения. Нещо, което е съвсем различно от предизборните лозунги. Габровци могат да припознаят в лицето на Светлозар Тодоров един отворен към решение на проблемите на хората кмет.

 

За кандидатът за кмет Светлозар Тодоров и за листата с кандидати за общински съветници на ПП АБВ, на която той е водач, гласуваме с номер 9 в интегралните бюлетини.