С турнири по футбол, стрелба и тенис на маса полицаите отбелязват празника си 5 юли
С турнири по футбол, стрелба и тенис на маса полицаите отбелязват празника си 5 юли / ОД МВР Габрово

С турнири по стрелба, по футбол и по тенис на маса служителите на Областна дирекция на вътрешните работи - Габрово отбелязват тази година професионалния празник на МВР – 5 юли.

В спортните надпревари участват представители на районните полицейски управления и на районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна.

В турнира по стрелба с пистолет участваха общо 28 служители. Най-високо ниво на подготовка, точен мерник и самообладание демонстрираха представителите на РУ – Севлиево.

В отборното класиране те заеха призовото място, а в индивидуалната надпревара техни представители завоюваха първо и второ място.

В турнира по футбол на малки врати участваха 8 отбора, като освен служители на полицейските подразделения и на пожарните служби, се включиха и представители на ОЗ „Охрана - Габрово“ и на ОС "Изпълнение на наказанието“.

Шампионската титла спечели отборът на ОДМВР, а второто място зае сборният отбор на представителите на ОЗ „Охрана - Габрово“ и на ОС „Изпълнение на наказанието“. С титлата „Голмайстор“ бе отличен Иван Кирилов от ОДМВР, реализирал общо 5 гола.

Турнирът по тенис на маса, в който участват 26 състезатели, приключва днес.