/ БГНЕС, архив
Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх Шипка. Шофьорите трябва да карат с повишено внимание при км 164+150. На мястото е поставена необходимата сигнализация, а укрепването ще продължи до края на юни, съобщиха от Областно пътно управление.

Настилката в прохода е частично мокра, на места - заледена. В сила остава и забраната за ТИР-ове над 12 тона.

Заработи кризистната социална кухня в Габрово


Времето в областта е облачно, със слаби превалявания от сняг. Пътищата са мокри, а в по-усойните места има и заснежени или заледени участъци. Шофьорите трябва да са внимателни. Нови въведени забрани няма. За изминалото денонощие не са регистрирани и тежки инциденти.

Ограничено е движението на автомобили с ширина над 3.3 метра по пътя между селата Кормянско и Малък Вършец. Причината е стеснен участък при моста над река Крапец. На мястото е поставена необходимата сигнализация. Реконструкцията на пътя ще продължи до края на юни. Обходният маршрут е по път III–401 Граница Ловеч – Кормянско - Малки Вършец за ППС над 3,30 м, при км 46+800 по общински път до III–403 в село Малки Вършец.

Хванаха пиян шофьор на пътя Севлиево-Габрово

Пропаднал участък затруднява движението в отсечка по пътя между Габрово и село Стоманеците. В участъка при км 7+060 една от лентите за движение е стеснена. На мястото е поставена необходимата сигнализация. Ремонтните дейности продължават до края на юни.
Агенция "Фокус"