Преглед на вестниците Габрово днес и 100 вести
Преглед на вестниците Габрово днес и 100 вести / Dariknews.bg
Преглед на вестниците "Габрово днес" и "100 вести"
65433
Преглед на вестниците "Габрово днес" и "100 вести"
  • Преглед на вестниците "Габрово днес" и "100 вести"

Амбициозната задача да представи лицата на протеста си поставя вестник "Габрово днес". Ако това е тема с продължение, може да се каже, че изданието започва с Красимир Ташев. Той прогнозира, че недоволството ще се отприщи мощно наесен. "Габрово днес" припомня, че той е бил от организаторите и на февруарските протести.

В ГЕРБ - Габрово няма отцепници, пише изданието и потвърждава, че няма нито постъпили молби за напускане, нито брожения в структурата на партията.

Габровка напада дядо с пистолет и после го ограбва. Всъщност това е станало преди около година, сега е делото, с което въпросната дама иска промяна на присъдата си. 510 лв. и огърлица за още толкова успяла да задигне "бойната габровка" от дядото с помощта на непълнолетно момче.

За фестивала на камерната музика пристигат музиканти от САЩ, Европа и Азия, научаваме от водещата публикация на "Габрово днес".

"Влязъл за молитва, обрал църквата" е водещата публикация на вестник "100 вести". Авторът Ружа Любенова пише още ,че 52-годишният Г.Б. симулирал смирение, а ръцете му богохулно шарели по църковната утвар.

Трима от централата на ДСБ представят днес в Габрово десния Реформаторски блок.

"Кантате домино" трогнаха пациенти и персонал в болницата, "100 вести" публикува статия за изпълненията на момчетата с ангелски гласове от Аалст.

"Не прилича на ГЕРБ да се държи на махленско ниво", казва председателят на БСП Кристина Сидорова.

Хилда Цвъркалева от ръководството на ГЕРБ била готова да заведе дело срещу тези, които пречат на строителството на тунел под Шипка.

Ако вестник "Габрово днес" представя Красимир Ташев, в "100 вести" може да прочетете изявление на друго лице на протеста. Пепа Сомлева счита, че никой не иска да променя Изборния кодекс.