Преглед на по-важните теми от вестник 100 вести днес
Преглед на по-важните теми от вестник 100 вести днес / 100 вести

Жена на 55 години от село Шейново, Казанлъшко, е арестувана край кантона Любово, на разклона за връх Шипка в Габрово, във вторник, 14 юли, око- ло 21:00 часа. Задържана е заради наличието на голямо количество контрабандни цигари в колата й. В операцията са участвали полицаи от сектор „Икономическа полиция“ и автопатрулен екип на сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР - Габрово, съобщиха вчера от институцията.

Трийсет и осем годишен мъж от Монтана е настанен в болница „Д-р Тота Венкова“ след скандал и сбиване с продавач на централния кооперативен пазар в Габрово. По неофициална информация на „100 вести“ разпрата станала заради куче.

Бъдещето е на електробусите. Това заяви инж. Индржих Худи, представител на чешката фирма „СОР Либхави“, който направи публично представяне в Ритуалната зала на Общината на производството на чешката фирма и в частност на електробуса, който беше тестван в продължение на два дни по линия № 1 в Габрово.

Опитни полицаи са категорични: във всички „бонуси“, които се дават по телефона, има нещо гнило, а най-често това са опити за измами. Такива са случаите с разните печалби уж от игри, от социални помощи, услуги и други придобивки, паднали от небето за слисания собственик на телефона, който обаче ще трябва след това или да набира импулсни телефони, или да се бръкне за някаква сума, за да си получи „печалбата“.