От Българския колоездачен съюз изпратиха благодарствено писмо до кмета на Трявна
От Българския колоездачен съюз изпратиха благодарствено писмо до кмета на Трявна / Община Трявна

От Българския колоездачен съюз изпратиха благодарствено писмо до кмета на община Трявна Драгомир Николов. Президентът на организацията Петър Бончев изказва отличните си впечатления от "ползотворното сътрудничество при провеждане на Международна Колоездачна Обиколка на България.

"От името на Българският колоездачен съюз бих искал най-сърдечно да Ви благодаря за изключително ползотворното сътрудничество по повод провеждането на 64-тата Международна Колоездачна Обиколка на България. Благодарение на Вашия ангажимент и съпричастност към колоездачния спорт, успяхме да проведем по един перфектен начин едно от най-старите състезания в света.

Надяваме се състезанието да е допринесло за популяризирането на спорта в града Ви и за утвърждаването на Трявна като спортен град. Вярваме, че красивите образи от Трявна и региона, които нашите фотографи успяха да уловят и публикуват в различни медии, няма да останат незабелязани от български и чуждестранни граждани, обвързани с колоезденето и ще окажат положителен ефект.

Бихме искали да Ви уверим в желанието ни за утвърждаване на Трявна като колоездачен център, какъвто е бил някога. Надяваме се и си пожелаваме да продължим сътрудничеството ни и да реализираме нови съвместни проекти и идеи, с които да развиваме колоезденето, града Ви".