Осъдиха млад любовник, който не устоял на страстта и обладал 13-годишната си любима
Осъдиха млад любовник, който не устоял на страстта и обладал 13-годишната си любима / Thinkstock/Getty Images

Млад любовник, който не устоял на изшушенията на съдбата, предложени му в лицето на 13-годишно селско момиче, бе осъден на половин година лишаване от свобода условно.

21-годишният Тошко пристигнал в селото на девойката през ноември 2014 година, за да реже дърва. Момчето не само въртяло резачката, но хвърляло по едно око и на местната хубавица. Фактът, че тя била едва 13-годишна не попречил на чувствата между тях да избухнат.

Сексът три пъти седмично подмладява със 7 години

В началото приличието било спазено и двамата само говорели по телефона, но след това започнали да се срещат. През май 2015 г. Тошко и изгората му се отдали на страстта в постройка край селото.

Любимата музика издава мъжките умения в леглото

Скоро след това родителите на момичето се досетили, че двамата не се държат само за ръцете и забранили на дъщеря си да се среща с любимия. Страстният резач на дърва и 13-годишната девойка избягали в Сухиндол при тошковия брат, но семейството на момичето пристигнало и я върнало обратно.

След време двамата се видели и отново се уговорили да избягат, но Тошко започнал да ревнува и набил любимата си. Едва тогава тя взела решение да послуша съвета на своите родители.

С Тошко се захванала прокуратурата и го обвинила, че не успял да сдържи страстта си към 13-годишното момиче в изоставената постройка край селото. Условната присъда от шест месеца подлежи на обжалване.