Кристина Сидорова
Кристина Сидорова / личен архив
Кристина Сидорова става зам.-председател на Комисията за борба с корупцията в Народното събрание. В сряда тя полага клетва като депутат на мястото на Кирил Добрев. Втората комисия на Сидорова вероятно ще бъде свързана с образованието.  

Кристина Сидорова освобождава мястото на общински председател на социалистите в Габрово и до дни се очаква назначаването на временен титуляр, който да подготви провеждането на конференция. 
 

Кристина Сидорова: „Кирил Добрев, огромно благодаря! За доверието, за всичко което съм научила от теб!"


Бъдещият зам.-председател на Комисията за борба с корупцията в парламента е подала сигнал до прокуратурата за назначаването на Мария Пенева за зам.-областен управител, без да е спазено законовото изискване за образователна степен магистър. Сидорова и съветникът в местния парламент Николай Григоров, който също е подписал този сигнал, заявиха на пресконференция днес, че се бави даването на адекватен отговор, тъй като сигналът е препратен до Върховна административна прокуратура.
 

Общинският председател на ГЕРБ в Трявна Мария Пенева е назначена за зам.-областен управител


Сидорова и Григоров настояват, от името на левицата, да бъде оповестено дали на 11 май Мария Пенева има издържан държавен изпит или защитена дипломна работа за получаване на степен магистър. 
 

Социалистите искат да се изясни дали в Областната управа са плъзнали „калинки”


Очаквайте подробности от пресконференцията на социалистите, завършила преди минути!