Ивелин Драшков е новият изпълнителен директор и главен мениджър
Ивелин Драшков е новият изпълнителен директор и главен мениджър / ФК „Локомотив”–Дряново
Ивелин Драшков е новият изпълнителен директор и главен мениджър на „Локомотив”–Дряново. Ивелин Драшков е бивш футболист на ФК „Янтра“–Габрово, ФК „Етър“–В. Търново, ФК „П. Волов”– Шумен, ФК „Пирин“–Благоевград , на гръцкия ПАЕ „Панатоликос“–Агринио и др. Бивш главен мениджър на ФК „Първа атомна“–Козлодуй, спортен директор на ФК „Янтра“ Габрово, спортен директор на ОФК „Трявна”–Трявна, консултант спортно- технически въпроси на ФК „Миньор“–Перник. Съосновател и съдружник в Мениджърска агенция  „Проспорт”, реализирала трансферите на Станислав Дяков,  Христо Златински , Мирослав Иванов–Деко, Искрен Писаров, Роман Прохазка, Мартин Райнов, Пламен Илиев и др. през последните 10 години.

Ивелин Драшков: Янтра преболедува, като малко дете и доктор вече не му е нужен

„Преди всичко искам да благодаря на ръководството на футболния клуб за поканата да бъда негов изпълнителен директор и главен мениджър. Признавам, че за мен тя беше и неочаквана, но и интересна, затова след поредица от разговори с г-н Тодор Георгиев, реших да приема това предизвикателство. Смятам, че целият екип на ФК „Локомотив“ – ръководство, треньори, състезатели, притежават нужните качества за добро представяне в Трета лига и искам да помогна с това, което знам и мога.  Още повече, че аз не се чувствам чужд в този клуб и в този град, защото когато завърших кариерата си на футболист, си дадох сметка, че едни от най-хубавите моменти от нея са свързани с отбора на „Локомотив“–Дряново.

„Локомотив“–Дряново поведе колоната в Северозападната „В" група

Смея да твърдя, че тук имам дългогодишни приятели и добри познати, с които през годините сме съхранили добрите си отношения. Идеята, с която идвам в клуба, не е само да се свърши една работа и това да отмине, а да се направи това, което трябва, за да остане в историята на дряновския футбол. Смея да твърдя, че съм запознат доста добре с процесите във футболния живот в цяла България, във всички нива на българския футбол–нещо, което е свързано с моята дългогодишна работа в тази сфера.

Хората във футбола по правило винаги казват какво трябва да стане, а аз идвам , за да кажа какво ще стане. Познавам добре екипа,  старши треньора Шипкалиев и директора на Детско-юношеската школа – Пламен Обрешков, както и всички, които са свързани с отбора като ръководители, и знам , че след седемгодишно отсъствие от Трета лига, тази година ще бъде трудна за клуба, но не и изгубена. Напротив, амбициите на всички са да върнем мечтите на децата и усмивките на хората в този град, свързани с футболната игра.

Знам, че като новак в групата, всички приемат мъжкия отбор на „Локомотив“–Дряново като аутсайдер, но съм сигурен, че ще надхвърлим очакванията на всички с много."