Изложението Селското стопанство и всичко за него, организирано от Добрички панаир
Изложението Селското стопанство и всичко за него, организирано от Добрички панаир / Дарик Добрич
Юбилейното XXV Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него” ще се проведе от 29 август до 2 септември в Добрич. Официалното откриване е от 10:00 часа. Вечерта ще бъдат връчени наградите на "Добрички панаир" АД.

„Селското стопанство и всичко за него” тази година ще се разположи на северната алея на Спортен комплекс "Простор". Според организаторите връщането на традиционното място на панаира е увеличило интереса. Над 90 фирми ще се включат, сред тях изложители от Румъния, Турция, Гърция и Италия. 30% ще бъдат на добричкия форум за първи път. Самостоятелен щанд - открита приемна ще има Областният информационен център, където ще се предоставят сведения за оперативните европейски програми.

Панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е център за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието. Тази година "Добрички панаир" отново отделя специално внимание на отдел животновъдство. Ще бъдат представени елитни породи животни – овце, крави, коне, както и продукти от тях.