„Селското стопанство и всичко за него“
„Селското стопанство и всичко за него“ / Дарик Добрич, архив
Екипът на Областен информационен център - Добрич ще вземе участие в ХХV Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”, организирано от Добрички панаир АД. В откритата приемна ще се предоставя информация за актуални и предстоящи възможности за европейско финансиране, които Програмата за развитие на селските райони и другите оперативни програми предоставят за потенциалните бенефициенти.

На разположение на участниците и посетителите ще бъдат информационни и рекламни материали. Екипът на ОИЦ – Добрич ще отговаря на запитвания от страна на гости и изложители.

Изложението се открива утре, 29 август, в 10.00 ч. в Спортен комплекс "Простор". 90 фирми са заявили участие. Сред тях от Румъния, Турция, Гърция и Италия. 30% ще бъдат на добричкия форум за първи път. Панаирът е център за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието. Тази година отново се отделя специално внимание на отдел животновъдство. Ще бъдат представени елитни породи животни – овце, крави, коне, както и продукти от тях.