Веселин Топалов, Кубрат и Тервел Пулеви играха шах с млади шампиони в Албена
Веселин Топалов, Кубрат и Тервел Пулеви играха шах с млади шампиони в Албена / Александър Стоянов
Събитието „5-звезден шахматен мач под небето”, което се проведе на 22 юли т.г. във ваканционно селище „Албена”, спечели награда на Министерството на туризма.

Изтича срокът за гласуване за Годишните награди в туризма, вижте кои са номинациите от област Добрич 

Тази вечер на церемония в столицата ще бъдат връчени вторите Годишни награди в туризма. Всеки желаещ можеше да подаде своя глас онлайн за номинираните в 16 категории. Събитието на Албена печели награда в категорията „Специализиран туризъм” с близо 50% от подадените гласове. В тази категория бяха номинирани и голф игрищата в община Балчик.

Веселин Топалов, Кубрат и Тервел Пулеви играха шахмат с млади шампиони в Албена, пожелаха им нови успехи и да прославят България

Спортните звезди Веселин Топалов и братята Кубрат и Тервел Пулеви играха на 22 юли шахмат с млади български шахматисти – европейски шампиони. От едната страна на шахматната дъска бе световният шампион Веселин Топалов, а срещу него се изправиха младите български шахматни звезди Момчил Петков от Добрич и Диян Самуил Костов, подкрепяни и от боксовите величия Кубрат и Тервел Пулеви. В помощ на младите шампиони и боксови звезди се включи и ервопейската шампионка по шахмат Габриела Антова. Мачът завърши реми.