Светли празници!
Светли празници! / Община Добрич

Кметът Йордан Йорданов честити Възкресение Христово на добричлии. В поздравлението си той казва: "На този ден всички протягаме ръка към ближния, за да изразим своята подкрепа и надежда за по – добри бъднини. Вглеждаме се в себе си и си пожелаваме да бъдем по-обичащи и вярващи, да живеем в мир и хармония и да вярваме не само в собствените си възможности, но и в силата на обединението като общество.

Нека всички на този свят ден си пожелаем да бъдем тези, с които да се гордеят нашите деца, да обичаме своите семейства и да даряваме обич и на хората, към които съдбата не е била толкова справедлива. Нека помним, че изправени пред трудности, за да вървим напред трябва да вложим потенциал, усърдие, труд и енергия, за да успеем.

За успеха на Добрич, за щастливото детство на децата и за спокойните старини на нашите родители да бъдем смели и да послушаме сърцата си, защото ние знаем как и можем да бъдем единни. Да носим любовта и смирението, на които ни учи Христовата вяра и ни помага да бъдем добри хора!

Светли Великденски празници!"