Калина Балабанова с редица срещи и дарения и през тази седмица
Калина Балабанова с редица срещи и дарения и през тази седмица / netinfo

Народният представител от ПП "Атака" Калина Балабанова продължи и този уикенд кампанията на националистите "Православна солидарност", чрез която патриотите подпомагат финансово затруднени и болни хора.
В град Средец Балабанова подпомогна финансово сдружение "Надежда за диабетика". С дарените средства от организацията ще закупят лентички за измерване на кръвна захар, които са твърде скъпи и непосилни за членовете на сдружението и са изключително необходими. По време на разговора си със страдащите от диабет, депутатът от "Атака" разбра, че е повреден и апаратът им за измерване на кръвно налягане. Именно за това Калина Балабанова остави и допълнителни финансови средства, с които да бъде закупен нов апарат. "Това няма да е първото ни дарение към вас, защото виждаме, че сдружения като вашето наистина имат нужда от помощ. Ние от "Атака" сме се ангажирали с вашите проблеми, които сме поставяли пред Народното събрание и пред здравния министър и ще продължим и в бъдеще да бъдем съпричастни", заяви по време на срещата си с членовете на сдружението Калина Балабанова. От ръководството на "Надежда за диабетика" в Средец благодариха за оказаната помощ, като пожелаха успех на партия "Атака" и на младия народен представител на националистите.

Калина Балабанова с редица срещи и дарения и през тази седмица
netinfo

Депутатът дари финансови средства и на Валентин Иванов от село Стожер. От 25 години съпругата му е инвалид и е трудно подвижна. Има проблем и със зъбите. Нужни са им средства за нейното лечение, а в следващите дни предстои и настаняването й в здравно заведение.
Калина Балабанова дари и 61-годишния Йордан Василев, който живее в Генерал Тошево. Той е работил дълги години като майстор - строител по национално значими обекти. Участвал е в строежите на читалища, църкви, детски градини и училища. Йордан е диабетик, има болно сърце и е на хемодиализа. Инвалидната му пенсия е в размер на 205 лева. От седмици живее без ток, на път е да му спрат и водата. Причината е, че има забавяне на решението от ТЕЛК, поради което закъснява и пенсията му. Във времето му се натрупват неплатени сметки. Неведнъж възрастният мъж се е обръщал към общинската администрация и социални институции. 61-годишният мъж разказва, че много често е бил в края на списъците за дърва и социална помощ, като е изместван от цигани. Йордан е с близо 90% инвалидност. Разчита единствено на сина си, който работи срещу минимална заплата и невинаги успява да му помогне. Народният представител Калина Балабанова дари 900 лева на жителя на Генерал Тошево. Активисти на партията ще помогнат на Йордан да заплати задълженията си към монополистите, както и да закупи медикаменти.

По време на последното си посещение в избирателния си район Калина Балабанова проведе редица срещи с актива на партията в областта. Младият народен представител от "Атака" проведе среща с жители на село Кардам в община Генерал Тошево. По време на нея се поставиха редица проблеми, засягащи местното население, като проблема с режима на водата и високата й цена, арендите, обществения транспорт в общината и безхаберието на местната власт. Депутатът разясни внесените законодателни инициативи на патриотите, които срещнаха подкрепата на присъстващите.

В програмата на народния представител от "Атака" са заложени срещи и дарения в Добруджа и през следващата седмица, когато отново Калина Балабанова ще бъде в избирателния си район.

Калина Балабанова с редица срещи и дарения и през тази седмица
netinfo