Експертът Елза Григорова представя възможностите за пряко еврофинансиране
Експертът Елза Григорова представя възможностите за пряко еврофинансиране / netinfo

Бизнес среща на тема „Възможности за пряко европейско финансиране пред бизнеса“ ще се състои днес от 18 часа в хотел „Изида“. Гост – лектор ще бъде експертът по европейско финансиране Елза Григорова. Тя ще представи възможностите за еврофинансиране пред бизнеса на Област Добрич в няколко основни насоки: земеделие, туризъм, селски туризъм, хранително-вкусова и преработваща промишленост, възможности за платени стажове за студенти и ученици в професионални гимназии и колежи, както и в областта на безопасните и здровословни условия на труд.

След презентацията, представителите на бизнеса ще имат възможност за индивидуална консултация с експерта.

Бизнес срещата се провежда по инициатива на депутатите от ГЕРБ Ирена Соколова, Румен Иванов и Живко Мартинов. Такива срещи са провеждани досега в различни области на страната при голям интерес от страна на бизнеса.

Елза Григорова е преминала практически обучения в Германия, Франция, Русия и обмен на добри практики, опит и знания в Германия, Франция, Русия, Белгия и Италия. Тя е член на Комитета за наблюдение на Национална стратегическа референтна рамка, на Консултативния съвет за МСП към Министъра на Икономиката, на Гражданския съвет към Министъра по европейските въпроси - М. Кунева и др. Управител е на Областен информационен център София-град и София-област.