Добруджа 07 на победа от участие в Суперлигата, девойките - втори в турнир в Сливен
Добруджа 07 на победа от участие в Суперлигата, девойките - втори в турнир в Сливен / netinfo

Мъжкият състав на волейболния „Добруджа 07” е начело във временното класиране на Висша лига, три кръга преди края на шампионата с 35 точки, обявиха от пресцентъра на клуба. „Дунав” – Русе е на второ място с 27 точки.  На добричлии им е необходима само една победа в оставащите три мача, за да си гарантират мястото в Суперлигата на България през следващия сезон. На възпитаниците на Георги Петров им предстоят 2 домакинства - на 16 март срещу "Тетевен волей" и на 30 март срещу "Дунав", както и едно гостуване в Перник на 23 март.

"Добруджа 07" на победа от участие в Суперлигата, девойките - втори в турнир в Сливен
netinfo

 

 

Междувременно девойките младша възраст на „Добруджа 07” завършиха на второ място в турнир по волейбол, който се проведе в град Сливен. Възпитаничките на Милена Маринова записаха три победи над съставите на Калбо, Яворов и Сливен, и допуснаха една загуба от тима на „Алада” - Ардино, който стана шампион.  
Три от състезателките на тима от Добрич получиха индивидуални отличия, информираха от пресцентъра на „Изида” и волейболен клуб „Добруджа 07”. Това са: Петя Петрова - най-добър разпределител, Александра Стоянова - най-добро либеро и Патрисия Николова - най-полезен състезател за отбора си.