Албена представи лято 2012  на туристическа борса в София
Албена представи лято 2012 на туристическа борса в София / КК Албена - пресцентър

При огромен интерес към Албена премина туристическата борса в София „Ваканция и СПА Eкспо“, информираха от пресслужбата на комплекса. Курортът участва със самостоятелен щанд, който бе посетен от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и от Жельо Стайков – бивш ръководител на комплекса.

Посетителите на най-голямото българско туристическо изложение  имаха възможност да се сдобият с над 20 вида рекламни материали. На място гостите можеха да правят онлайн резервации за сезон 2012, а срещу това бъдещите летовници получаваха подарък – книга с избрани разкази на Йордан Йовков – „Албена”, издание на ИК „Захари Стоянов”.

Близо 150 души присъстваха на презентацията на Албена АД, на която туроператори и посетители бяха информирани за новостите през лято 2012. Акцентът бе на трите Б-та – безопасност, безплатни услуги и системата b2b.

Изложението се проведе под патронажа на МИЕТ. В борсата тази година се включиха над 280 компании от 16 страни. Тридневната проява бе 29-а по ред и с акцент върху културния туризъм.