МГЕРБ Добрич
МГЕРБ Добрич / netinfo
Временно ръководство на Младежи ГЕРБ в област Добрич бе избрано на работно заседание, в което участваха председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и Националния изпълнителен съвет на младежката организация на партията. Присъстваха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, който е областен координатор на партията, както и общинският ръководител в Добрич Красимир Николов.

Предстои новото ръководство да бъде утвърдено от Изпълнителната комисия на партията. То ще ръководи организацията в областта до средата на следващата година, когато ще се проведат избори за нови ръководства в цялата страна.

МГЕРБ Добрич
netinfo

За председател бе избран 28-годишният икономист Живко Желязков, който работи в Тервел.  Организационен секретар е Димитър Николов от Балчик. Той е 31-годишен специалист по информационни технологии. В новото областно ръководство влизат още Мария Райнова от Каварна /технически секретар в частна фирма/, Ваня Кулева  от Генерал Тошево /икономист в аграрния сектор/, Ангел Петков от Добрич /ИТ специалист/.

Ще градим заедно, за да постигнем видими резултати, заявиха от новото областно ръководство на МГЕРБ. „Разчитаме на вас, защото вие сте бъдещето на ПП ГЕРБ и на България”, заяви Пламен Манушев.

Млад кипарис засадиха в двора на храм „Свети Георги” председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет и младежки структури на партията от областта.

МГЕРБ Добрич
netinfo

„Държавата не се управлява от гейтове, така както колегите от опозицията се опитват да внушат, а от реални политики, които ГЕРБ устойчиво предлага на държавата и гражданите в последните десет години”, това заяви пред участниците в работното заседание на младежките организации на партията в област Добрич председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

По думите му, младите хора не се интересуват от гейтове, а от реално свършена работа днес, която е основа за едно по-добро утре.
„С нашата активна работа доказахме, че младежите на ГЕРБ са способни да генерират добавена стойност и към това, което се произвежда като политика на ниво партия, така и на национален мащаб по отношение на глобалната политика на държавата”, каза председателят на Младежи ГЕРБ.