/ "В. Етрополски" - Бургас
Възпитаниците на фехтовалната академия „Васил Етрополски“ в Бургас се завърнаха с два златни, четири сребърни и дванайсет бронзови медала от втория кръг на купа „България“. Освен това тренайсет от тях влязоха в националния отбор.

Отличени са Георги Златаров, Габриела Захаринова, Виктор Китенов, Жаклин Македонова, Михаела Николова, Кристина Миланова, Аня Кирова, Даниела Петкова, Боян Димитров, Борис Симеонов, Ертан Идриз, Александър Янев, Иван Колев и Петър Иванов.

Най-добрите сред най-добрите: На 22 декември в „Бойчо Брънзов“

Като в своеобразен връх може да се отличи пробива на младите състезатели  Георги Златаров – 14 г., Михаела Николова – 12 г. и Кристина Миланова – 13 г. в състезанията за кадети и кадетки, където завоюваха два бронзови медала и едно пето място.

Отлично беше и представянето им в силния международен турнир в кръг от европейската купа в Букурещ, където в конкуренцията на повече от 80 състезатели, Георги Златаров и Михаела Николова влязоха в осмицата на състезанието.

Пред младите мускетари предстои кратка почивка, след това старта на подготовката за новия цикъл от състезания, като върхът, ще бъде Държавните първенства през месец февруари.