/ Дарик Бургас
Силна листа с експерти от различни сфери и с дългосрочна програма за развитието на Бургас, той е категоричен, че има шанс да вкара поне 5-ма души в ОбС
Владимир Павлов от ПП „Възраждане“ обяви кандидатурата си за кмет на Бургас.

Строителният инженер, който добавя и два мандата като общински съветник към визитката си, ще оглави и листата с общински съветници за местните избори наесен. В нея ще бъдат включени 51 кандидати, като подредбата им, стана ясно от думите на Павлов, ще стане ясна преди регистрацията за вота.

Накратко, Павлов мотивира решението си с желанието да бъде променен моделът на управление, наложен от ГЕРБ. „Надяваме се, че ще успеем да съберем протестния вот на бургазлии”, обяви той.

По думите му, средствата в местната администрация не се управляват добре, действа се хаотично, а липсата на големи инвеститори, които да помогнат за икономическото развитие на града, все още не се е случило на практика.

„Няма да влизаме в коалиция за местните избори. Провели сме преговори с всички политически сили, като в това число не влизат ГЕРБ и Движението за права и свободи. Сами се отказаха заради острия тон, който знаете, че ПП „Възраждане“ не пести“, разкри Павлов.

Партията ще разчита на експертна листа за изборите през октомври. В нея ще бъдат включени лекари, инженери, икономисти и прочее. „Листата няма да бъде фиксирана до последния ден за регистрация.

Желанието ни е всеки от кандидатите да бъде активен, да представи пред обществото идеите си и това, че е достоен да бъде избран за общински съветник. Аз не искам в общинския съвет на Бургас да влязат хора, който ще топлят столовете и ще вземат някаква заплата“, каза още Владимир Павлов.