/ Веселин Максимов
Теодосий Теодосиев
101508
Теодосий Теодосиев
  • Теодосий Теодосиев
„В началото бе Словото!“ С първия ред от Библията учителят по физика и доказан вдъхновител от десетилетия от Казанлъшката природоматематическа гимназия на стотици медалисти от международни олимпиади по целия свят Теодосий Теодосиев отговори на въпрос на Дарик Бургас „Кое е по-важно? Духът или материята?“

„Формулата на Тео“ - премиера в Казанлък

В момента той представя пред бургазлии своята мотивационна лекция "Успешният човек и методика за формиране на силов интелект". Зала 2 на експозиционен център „Флора“ е преизпълнена от ученици от Математическата гимназия, други училища, преподаватели и редови граждани от всички възрасти. Организатор на срещата е Община Бургас.

2
Веселин Максимов

Нейната цел е да обогати познанията на учащите, да подпомогне преподавателите при планирането и организацията на учебния процес, да послужи за по-голяма свобода на избора, както и на възможностите за развитие и самоусъвършенстване в професионалната област. Очаква се тя да продължи около час и половина.

3
Веселин Максимов

Теодосий Теодосиев е един от най-изявените и признати учители по физика в България повече от 40 години. Възпитаниците му постигат високи резултати благодарение на специалния му подход при обучение, чрез създаване на експериментални задачи по физика. Негови ученици са професори по физика в най-реномираните университети в света.

4
Веселин Максимов

Чуйте краткото интервю с Теодосий Теодосиев

(използвани са въпроси и на колегата Гeорги Русинов от „Черноморски фар“)