Ваклин Стойновски: Направеното от мен се вижда от всички
Ваклин Стойновски: Направеното от мен се вижда от всички / Красимир Калудов
Ваклин Стойновски: Направеното от мен се вижда от всички
45518
Ваклин Стойновски: Направеното от мен се вижда от всички
  • Ваклин Стойновски: Направеното от мен се вижда от всички

Три свои постижения, които са довели до повишаване на качеството на живот на бургазлии представи днес кандидатът за кмет Ваклин Стойновски.

Според него унищожаването на „тресавището" около мръсния канал на територията на плаж „Северен", премахването на незаконните видокамери по улиците на Бургас и стартирането на проекта за изграждане на подземен паркинг на площад „Св. Св. Кирил и Методий" са реално изпълнени ангажименти и всеки жител на общината може сам да прецени техния ефект.

Подробности за тези три проекта можете да чуете в звуковия фал или да прочетете в поместеното интервю

Встрани от управляващите единственият от останалите участници, които могат да покажат нещо направено в Бургас, а не просто да говорят с обещания, смея да твърдя, че съм аз.

Ще ви изброя три неща,  които съм направил за бургазлии и които ми дават самочувствие в момента да поискам от тях да ме направят свой кмет.

На Северния плаж, който управлявах преди четири години, си спомняте, че трийсет години имаше тресавище.Сега не виждате нито тръстики нито папрати, всичко е направено с моя труд и труда на баща ми без бургазлии да дадат нито стотинка за това. И в предните трийсет години е можело да бъде премахнато това тресавище, но то си стоеше тук

Бургаският плаж и алеята с години бяха облъчвани от това блато, а момента виждате какво представлява.

Второто място, където можете да отидете и да го пипнете с ръка, е направено благодарение на мен.Отидете на площад „Св. Св. Кирил и Методий" да видите какъв труд кипи по мой проект. Хора, които аз съм заинтригувал с този проект са дошли да инвестират 20 млн. лв. без бургазлии да дадат нито лев от свои данъци и без да взимат заем, за да се изгради това най-голямо инфраструктурно съоръжение в нашия град. Това е същият подземен паркинг на „Кирил и Методий", който беше спиран две години от общинския съвет и така не оставяха една частна фирма да инвестира в града.

Третото постижение, което е важно за всички бургазлии. Казвал съм го многократно. Бургазлии бяха възмутени, че по улиците на града имаше „Биг Брадър", имаше едни видеокамери. Четири пъти съм правил пресконференции и благодарение на медиите, на гражданите успях да премахна сам в общинския съвет с делата си, със словата си „Биг Брадър" от улиците.

Дотук изброявам три неща, мога да повторя нещата за градския траспорт, които са спестени, за индустриалната зона, която ще стане бургаска, но ви моля да запомните тези три неща. Човек може да отиде и да ги пипне.

Тове  разликата в настоящата кампания между мен, който предлагам да направя нещо и съм направил нещо за града, и останалите състезатели, които просто искат да участват с нови обещания на нов глас.