Тони Димитрова и началникът на затвора в Бургас ст.комисар Бранимир Мангъров.
Тони Димитрова и началникът на затвора в Бургас ст.комисар Бранимир Мангъров.
Тони Димитрова вдигна на крака екзалтираната публика в зала „Хоризонт“ в бургаския затвор, където днес тържествено бе отбелязана 81-а годишнина от официалното му откриване. На събитието присъстваха магистрати, началници и служители в областните структури на Министерството на вътрешните работи и Министерството на правосъдието и ръководството на училището към затвора и лишени от свобода. Тони бе специален гост, а изявата й беше абсолютно безвъзмездна.

Тони Димитрова в затвора

Даровитата изпълнителка се върна 20 години назад и с усмивка сподели, че тогава е станала кръстница на 40 затворника. Думите ѝ бяха посрещнати с бурни аплодисменти на крака.

Тони Димитрова в затвора

В първата част на програмата блеснаха талантите на затвора. Лишени от свобода изненадаха певицата с изпълнение на най-големите ѝ хитове, а тя поласкана запя заедно с тях. Певицата се обърна към всички  в залата със стих от своя песен: „Няма кой днес да те спре, всичко, знай е в твоите ръце, щом го искаш вече си друг, нали..!“

Тони Димитрова в затвора

 
Началникът на затвора – старши комисар Бранимир Мангъров представи пред присъстващите постигнатото до момента и визията за развитието на институцията в близко и по-далечно бъдеще. На база извървения път от построяването на затвора, беше заявена отправна точка към модернизация и прилагане на съвременни стандарти.