Спечелете безплатно посещение при Най-екзотичните животни на планетата
Спечелете безплатно посещение при Най-екзотичните животни на планетата / Марко Иванов

Всички жители и гости на Бургас ще имат уникалната възможност да посетят безплатно изложбата на „Най-екзотичните животни на планетата".
За целта трябва само да харесате събитието във фейсбук като последвате линка: https://www.facebook.com/events/798029313660243/permalink/806171942845980/ и да очаквате официалния старт на загадките в началото на седмицата.
Всеки понеделник, точно в 11 ч., момчетата от Тракийско херпетологично дружество ще задават по един въпрос, свързан с любопитни факти от живота на най-отровните влечуги. Любознателните фенове, посочили верен отговор, ще участват в томбола на случаен принцип.
Така всяка седмица по един късметлия ще зарадва себе си и своите близки (до 4 души) с безплатно посещение на експозицията.
Изложбата гостува в Бургас до 28.02.2016 и е разположена в зала „Ал. Г. Коджакафалията" на КЦ „Морско казино". Не пропускайте да се запознаете с едни от най-опасните животни на земята - черна мамба, анаконда, кобри, тайпани, пепелянки, скорпиони, тарантули и мн.др.
Привържениците на екстремни преживявания могат да се снимат с някои от по-дружелюбните животинки за спомен!